2013. október 8., kedd

Zusammen oder getrennt?- Zusammen, bitte.*

A csapatmunka


"Egy csapat tagjának lenni jobb, mint egyedüli főszereplőként villogni valamiben, ami kevésbé lenyűgöző."

(*Egy hónapos német tudásomból ennyi már fakad. -Együtt vagy külön? Együtt, kérem. :D)

Ugyebár a TeddO:DA is egy csapatverseny.
"Csapatmunkának nevezzük azt, amikor két vagy több ember együtt dolgozik. Bár elég egyszerűnek tűnhet ez a megfogalmazás, a valóságban ennél többről van szó. Nem elég ugyanis együtt dolgozni, mindezt hatékonyan, eredményesen kell véghezvinni."  (forrás)
Azért is találom jó ötletnek ezt az egész versenyzősdit, mert egy csapat tagjának lenni sokkal jobb érzés, mint egyedül elérni valamit. Ez, akár már csak az ember társas lényéből is fakadhat. Ha öröm vagy bánat ér, van kivel megosztani, együtt nevethettek a hülyeségeken, a poénokon, kiegészíthetitek egymást - ami meg van az egyikőtökben, lehet, hogy hiányzik a többiekből, és ugyanez fordítva is igaz. Egy esetleges siker után együtt örülhettek és ünnepelhetitek a csapatot. Én személy szerint sokkal inkább biztonságban érzem magam, ha tudom, hogy van mögöttem valaki, aki támogat, aki felsegít, ha elesek. Nem is beszélve arról, hogy így legalább van kire ráfogni a dolgokat...Csak vicceltem.:)

Ne mondja nekem senki se azt, hogy egy jó csapat tagjának lenni nem felemelő élmény. Mikor a sok kis színes egyén egy szivárványszínű csodálatos valamivé kovácsolódik össze. Elképzelhető, hogy az elején mindez nem könnyű meló. Mire megszokjuk egymást, megismerkedünk a többiekkel, beletelhet egy időbe. De utána egy hatalmas kalanddá válhat ez az egész, ha mindenki ugyanannyira szeretné a sikert. Hangsúlyozom, this is only in my opinion, nem kell vele egyetérteni.:)

Úgy gondolom kis csapatunknak, a Knertészeknek is sikerül lassan (de biztosan!) egy hihetetlenül jó csapattá válnia! Mai tevékenységünkről csak annyit árulnék el, hogy egészen kitűnő úton haladunk a videó elkészítése felé a kezdeti nehézségek után.

Nem is szaporítanám tovább a szót, szép délutánt mindenkinek!
Üdv a Knertészek nevében, Csenge :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése